Online indmeldelse

Her på siden kan du melde dig ind i Roforeningen KVIK eller tilmelde dig et ro- eller kajakkursus (inkl. indmeldelse).

Vil du ro robåd?

Vil du gå til roning og skal du først lære det, skal du melde dig til et af rokursuserne nedenfor.

Vil du ro turkajak?

Vil du ro turkajak og skal du først lære det, skal du tilmelde dig informationsaftenen d. 4. marts 2020 (information om informationsaftenen vil fremgå her i starten af februar).

Har du roet robåd el. kajak før?

Er du allerede frigivet i robåd el. turkajak og ønsker at være medlem af KVIK, skal du vælge kategorierne ‘Voksen’ el. ‘Unge 18-24 år’. Før du gør det, så skriv til info@roforeningen.dk, så vi kan sikre, at dine ro- og kajakrettigheder bliver overført til os, og du kan starte med det samme.

Er du under 18 år?

Er du under 18 år og vil du lære at ro el. fortsætte med det, så start med at skrive til ungdomsafdelingen på uro@roforeningen.dk. Derefter skal du melde dig ind her ved at vælge kategorien ‘Ungdom (under 18 år)’. Du skal ikke tilmelde dig et rokursus, da du får dette gennem ungdomsafdelingen.

NB: Læser du på en mobiltelefon, så finder du rokurser og mulighed for indmeldelse under den blå box.