Sommerferieroning

Roforeningen KVIK afholder sommerferie roning for unge i alderen 12-18 år

Sommerferie roning er for alle børn og unge, der ønsker en aktiv sommer med vandsport.

Her får du en enestående chance for at prøve kræfter med roning og kajak. Vores dygtige instruktører er klar til at tage imod dig og dine kammerater.

I løbet af få dage, vil du lære de vigtigste teknikker til at kunne ro. Tanken er, at du lærer bedst ved at prøve selv, så der bliver en kort introduktion til udstyret og sikkerhed, hvorefter vi skal på vandet.

Der er selvfølgelig også tid til leg og sjov, hvor vi skal spille kajakpolo, prøve standup-paddles m.m.

Hvornår

Sommerfeie roning foregår i uge 26 fra den 28. juni til 2. juli og igen i uge 31 fra den  2. august til 6. august. Vi starter hver dag kl. 10 og slutter kl. 15.00.

Du skal kunne svømme 400 meter.

Husk at medbringe

Du skal medbringe madpakke, drikkedunk, t-shirt, shorts, træningssko, badetøj og håndklæde.

Tilmelding

Det er GRATIS at deltage, og du tilmelder dig på vores hjemmeside. Du kan deltage 1 eller 2 uger.

Tilmelding til uge 26 (28. juni til 2. juli)

Tilmelding til uge 31 (2. aug. til 6. aug.)

Hvor

Roforeningen KVIK, Strandvænget 53, 2100 København Ø