Roning for studerende (universitetsroning)

Hvad er roning for studerende?

I sæsonen 2019 har vi startet et nyt ro-projekt op for unge studerende fra alle studier. I daglige tale kalder vi det for universitetsroning.

Tanken er, at vi sætter fokus på fællesskabet, og samtidig træner hårdt. Måske kan vi endda vise, at vi kan konkurrere i 8’er mod universitetsroerne fra Aalborg og Odense.

Hvor og hvornår træner vi?

Vi træner hver søndag kl. 10.30-11.30. Om sommeren tager vi ud på vandet i 8’eren - enten med udgangspunkt i klubben i Svanemøllen eller på Bagsværd Sø, mens vi om vinteren træner i romaskinerne og andre af klubbens faciliteter. Det er også muligt at ro om vinteren, men det kræver, at du har fået vinterroret og ror efter kravene i vinterroningsreglementet.

Er du nysgerrig på mere, så kom forbi el. kontakt Mette på uni@roforeningen.dk

Er du i øvrigt nysgerrig på, hvad roning i KVIK ellers kan være, så klik dig videre via de forskellige links i den blå box.