Yoga - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Yoga

Der vil være undervisning i yoga i hele vintersæsonen. Alle medlemmer er velkommen til at deltage. Det foregår hver onsdag kl. 18.00-19.30. Første yogatime er onsdag den 1. nov. 2017. Instruktøren hedder Filip De Melo. Besked fra Filip De Melo om undervisningen:

“Jeg guider Hatha Yoga, hvor stort vægt lægges på en korrekt adgang til asanas (stillinger), sikkerhed, og at hele tiden have kontakten til kroppen. Vi arbejder både med smidighed og styrke, samt med det yoga handler om – nemlig meditation og at være til stede i nuet. Klassen er tilpasset alle kropstyper. Er du gravid vil jeg fraråde at deltage, da jeg ikke har nogen erfaring med gravidyoga. Tøv ikke med at tage kontakt med mig.”

Til yoga anbefaler vi, at man har noget løstsiddende tøj på, at man ikke har spist et stort måltid op til 2-3 timer før træning og venter ca. ½ time bagefter med at spise og drikke. Medbring gerne et tæppe til den afsluttende afspænding.