Vintertræning 2015/16 - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Vintertræning 2015/16

Vintertræning 2015/16

BELOW IN ENGLISH

Programmet for vinteraktiviteterne er så småt ved at være klar. Alle aktiviteter starter i uge 44 (mandag d. 26. oktober)

Mandag kl. 18:00: Piloxing
Onsdag kl. 18:00: Yoga
Som tidligere er det ikke nødvendigt at tilmelde sig til yoga eller piloxing. Der arbejdes fortsat på at der også vil være træning i salen på torsdage.

Ergometertræning:
Fordelingen af tider i ergometer kan ses her: http://www.roforeningen.dk/ergometerroning/.
Der er fælles træninger:
Mandag kl. 18:00 – 19:00
Onsdag kl. 17:30 – 18:30
Disse træninger vil blive slået op under Træningsture og tilmelding er nødvendig for at være sikker på at få plads. Der vil selvfølgelig blive taget hensyn til at nogle medlemmer aldrig har roet ergometer før.

God vintertræning!

*************************************

The program for winter activities is almost ready. All activities start in Week 44 (Monday 26th).

Monday 18.00, piloxing
Wednesday 18.00 yoga

As previously, it is not necessary to sign up to either. Work is ongoing to ensure that there will also be training in the room on Thursdays.

Ergometer training: times for erg training can be seen at:
There is common training:
Monday 18.00 – 19.00
Wednesday 17.30 – 18.30

These sessions will be put up under training tours and signing up is necessary to ensure a place. It will of course be taken into account that some members have not trained on rowing machines before.

Happy winter training!