Vinterroning 2017/2018 - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Vinterroning 2017/2018

Vinterroning 2017/2018

BELOW IN ENLISH

Jfr. KVIKs reglement kan bestyrelsen tildele vinterroret til roere. Man kan ansøge om vinterroret ved at udfylde denne formular: klik her for at downloade (kræver du er logget ind), og sende den til vinter@roforeningen.dk. Som udgangspunkt skal roere have roet over 250 km for at kunne opnå vinterroret. Ansøgninger vil kun blive behandlet på bestyrelsesmøder, som ligger i starten af hver måned. Så hvis du har planer om at vinterro bør du ansøge om roret straks.

Første deadline for ansøgninger er søndag d. 29/10.

Kajakrorer der ønsker vinterroret, bedes kontakte kajakchefen på kajak@roforeningen.dk

Regler for vinterroning kan findes her

Følgende både må benyttes (listen opdateres i løbet af vinteren:
Heimdal (4åres)
Balder (4åres)
Grane (2åres)
Rabbit (2åres)
Hoskiær (4åres, sandkaj)
Bjarke (2åres, sandkaj)

Følgende roere har fået godkendt deres ansøgning om vinterroret:

Kajakrorer med vinterroret:

*******************************************************************************

Referring to Kvik’s rules the Board can assign winter rowing rights to rowers and kayakers. One can apply for winter rowing rights by filling out this form: Ansøgning om Vinterroret (requires you are logged in), and send it to vinter@roforeningen.dk. Basically, a rower needs to have rowed more than 250 km receice winter rowing rights. Applications will only be approved at board meetings, which are in the beginning of each month. Therefore you should apply now if you want to be sure to have your application approved when you need it.

Kayakers wanting winter rowing rights should contact the kayak commander on kajak@roforeningen.dk

Rules for winter rowing can be found here

The following boats can be used (the list will be updated during the winter):
Heimdal (4oars)
Balder (4oars)
Grane (2oars)
Rabbit (2oars)
Hoskiær (4oars, sandkaj)
Bjarke (2oars, sandkaj)

The following rowers have received winter rowing rights:
Kayakers with winter rowing rights:
See the Danish version.