Vær opmærksom! Kaproning i Svanemøllebugten - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Vær opmærksom! Kaproning i Svanemøllebugten

Vær opmærksom! Kaproning i Svanemøllebugten

Kære sejlere, svømmere, roere og andre brugere af Svanemøllebugten,

Lørdag d. 25. august afvikles finalen i danmarksmesterskabet i langdistancekaproning i og omkring Svanemøllebugten.
For bl.a. at gøre regattaen publikumsvenlig, har vi denne gang lagt banen ind gennem bunden af bugten, med start og mål ud for Svaneknoppen.
I kan se hele banens forløb på det vedhæftede kort. Vendepunkterne og start/mållinjen vil være markeret med gule bøjer.
10 km løbet afvikles i tidsrummet ca. 10.30-13.00 med deltagelse af ca. 30 både
25 km løbet afvikles i tidsrummet ca. 13.30-16.30. med deltagelse af ca. 10 både
Bådene vil være på vandet til opvarmning fra ca. ½ time før start.

Vi håber at I vil komme med ud på/ved bugten for at opleve go’ kaproning – der er hård konkurrence i toppen af turneringen og garanti for fight på vandet.
Samtidig vil vi gerne venligt anmode sejlere, roere mv. om at give fri passage til de konkurrerende både og holde godt klar af banen, herunder ved evt. ankring. Svømmere anmodes om at benytte de afmærkede svømmeområder.

Del meget gerne denne information via de interne kanaler i jeres forening og med hvem I finder det relevant.

Vi ser frem til en flot og aktiv dag i Svanemøllebugten lørdag d. 25. august.
Evt. spørgsmål kan rettes til undertegnede eller Sportsrochef Jan P. Boas, sport@danskestudentersroklub.dk.

Se LDK-banen i Svanemøllebugten – luftfoto her (vedhæftet fil)

Pva Regattakomiteen
Henrik I. Jørgensen