Universitetsroning - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Universitetsroning

Vil du være med til at starte et nyt fællesskab? Så er universitetsroning måske noget for dig?
Vi er i Roforeningen KVIK ved at starte universitetsroning for studerende i Københavnsområdet op fra bunden.
Målet er, at vi vil have et fællesskab der først og fremmest handler om at have det godt med hinanden, men også om at træne hårdt. Måske endda vise, at vi kan konkurrere med Aalborg og Odense.

Roning er en sport hvor du aktiverer hele kroppen uden at belaste led, og kan dyrkes af alle uanset højde, drøjde og erfaringsniveau.

Der er ro-træning med træner kl. 18.30 om torsdagen. Så kom forbi 🚣‍♀️🚣

Roforeningen KVIK
Strandvænget 53
2100 København Ø

NB: Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Mette på: uni@roforeningen.dk
———————————
Would you like to start a new community? Then rowing maybe something for you?
In Roforeningen KVIK we are about to start University Rowing for students in the Copenhagen area.
The goal is that we want a community, that is primarily about having fun with each other, but also about training hard. Even perhaps showing that we can compete with Aalborg and Odense.

Rowing is a sport where you activate the entire body, without over-straining joints and can be done by anyone regardless of height, weight and level of experience.

There is rowing-training with coach at 18:30 on Thursday’s. 🚣🚣‍♀️

Roforeningen KVIK
Strandvaenget 53
2100 Copenhagen Ø