Tilmelding til COASTAL SPP - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Tilmelding til COASTAL SPP

Tilmelding til COASTAL SPP

SPP er en uformel konkurrence for 2- og 4-årers inriggere og C4x+ coastalbåde, som afholdes, som en turnering over otte runder – fire i Sydhavnen og fire i Hellerup – fra mandag d. 07. maj frem til d. 14. september i tidsrummet mellem 17.15 – 20.00. Distancen er for coastalholdene 6 km. Du kan melde dig til under coastalture på hjemmesiden, hvorefter holdene sammensættes. Der må max. være 8 forskellige personer på et hold i løbet af sæsonen – ellers udgår man, så det er vigtigt, at du kan være med de fleste gange.
Når konkurrencen foregår i Sydhavnen, så skal C4x+ roes ind dagen før – og hjem igen på konkurrencedagen – men det skiftes vi til…
Så har du lyst til at prøve at konkurrere i den store coastalfirer (C4x+), så grib chancen og meld dig til ☺ Alle kan være med!

• Mandag d. 07. maj – Sydhavnen
  • Onsdag d. 16. maj – Hellerup (HDR)
  • Mandag d. 28. maj – Sydhavnen
  • Torsdag d. 07. juni – Hellerup (HDR)