Ro uden om bananen v. Tuborg Havn - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Ro uden om bananen v. Tuborg Havn

Ro uden om bananen v. Tuborg Havn

Nabovarsling til brugere af farvandet imellem Svanemølle Strand og Tuborg Havn!

Vi skal herved forhåndsvarsle opstart og udførelse af entreprenørarbejder på vandet på strækningen fra Svanemølle Strand og op til Tuborg Havn i den kommende periode fra medio maj og ca. 1⁄2 år frem.

Arbejdet vil pågå med anvendelse af mindre skibe, flåder samt periodevis Jack-Up fra vandsiden og gravemaskiner, dumper og bæltekørende kraner fra kystsiden.

Af sikkerhedsmæssige årsager vil farvandet som er markeret på vedhæftede tegning være afspærret for al sejlads, badning og fiskeri i hele perioden dag som nat og i helligdage og weekender. Vi håber at alle vil respekterer forbudsareal, da det er forbundet med livsfare at nærme sig vores materiel og maskiner.

Per Aasleff A/S