Renovering af det gamle værksted – kom til indvielse 31. maj kl. 12.30 - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Renovering af det gamle værksted – kom til indvielse 31. maj kl. 12.30

Renovering af det gamle værksted – kom til indvielse 31. maj kl. 12.30

KV startede d. 16.jan. 2017 med arbejdet , og den optimistiske plan var , at det kunne gøres færdigt i løbet af 14 arbejdsdage. – men vi blev klogere –
Nu her i maj måned er vi endelig færdige , og når vi selv skal sige det , blev det et godt resultat.
Jeg vil gerne takke ALLE KVer , der har haft en hånd med ; alle har budt ind med hvad de kunne , lige fra nedrivning til opbygning , og det har været en fornøjelse at opleve den entusiasme alle er gået til sagen med , både med råd og fysisk indsats.

Også KV`s generalforsamling 2017 skal have en stor tak for den økonomiske opbakning ; og jeg kan informere om , at vi på det nærmeste har holdt budgettet.

Hvad skal det så bruges til ?

Som alle kan se , er der plads til først og fremmest at morgen/formiddagsroerene har et sted til at nyde en kop kaffe , en vand , en øl samt have sin medbragte madpakke i køleskabet. Men det er også til at de arbejdende medlemmer kan spise sin frokost og dermed få en pause i hyggelig rammer.

INDVIELSE

onsdag d. 31.maj 2017 kl. 1230 , og alle der har mulighed for at komme vil kunne nyde en kølig KV-øl , som er gemt til lejligheden.

KV-hilsen bestyrelsen