Rapport fra Nordic Masters Rowing - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Rapport fra Nordic Masters Rowing

Rapport fra Nordic Masters Rowing

Bagsværd Sø 2017

Roforeningen KVIK blev tilmeldt til otterroning (roere i 75 års og 70 års alderen) og deltog henholdsvis lørdag og søndag d. 29 og 30 juli

Lørdagens løb var i et dejligt vejr romæssigt , søen viste sig fra sin pæne side, og vi gamle fik (måske) for pænt handikap. MEN vi vandt for de 1000m i tiden 4 min. 01 sek.

Var vi glade – JA – 75års holdet bestod af :
John Mac Larsen – Erik Ravn – Erik Petersen ( skæg ) Bjørn Haslev – Henrik Dencker – Freddi Madsen – John Erik Jensen ( Skjold ) Peter Skov ( Skjold – har engang roet i KVIK )

Søndagen vil vi aldrig glemme.

Vi gik først ud fra anlægget i øsende regn. Det holdt op – og vi varmede op. Da vi lå ved startbroerne regnede det igen i stride strømme.

MEN det var ikke det værste. Et spændholdt gik i stykker og kunne ikke repareres på stedet og i dette regnvejr måtte vi se vores konkurrenter ro uden os ( vi tror stadigvæk, at vi er de bedste ) .

Våde vendte vi tilbage , og aldrig har vi oplevet noget lignende. Det RENE KVIKkerhold bestod af :

Peter Boris – Henrik Dencker – Erik Ravn – John Mac Larsen – Henrik Dehn – Freddi Madsen – Erik Petersen ( skæg ) Bjørn Haslev .

Med venlig hilsen KV-holdet