Nyt fra materieludvalget - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Nyt fra materieludvalget

Her på kanten af en ny ro sæson, vil jeg lige repetere de generelle regler for håndteringen af vores både og det gælder alle , rig som fattig, junior som senior, kvinde som mand, dreng som pige og alt der imellem.

Thor, Tyr og Odin er forbeholdt motion+. Renate og Victoria bør kun benyttes af øvede roer, i det mindste skal styrmanden være øvet.

Instruktører bør i videst mulig omfang skåne Høner, Jørgen Lutken og Henning Lund. Kaninerne mærke i hvert fald ikke i starten den store forskel på bådene, og 8 bords er , hvad vi alle ved, gode stabile både.

Efter roturen skal bådene rengøres. Har man haft bådene trukket op på en strandbred, skal bundbrædderne tages op og sand, og hvad der ellers kan ligge i bunden af båden skyldes ud. Urenheder holder på fugten og forårsager råd i svøbene .

Bådene skal stilles på samme plads , som de blev taget fra bådhallen og skubbes HELT ind til væg eller stålrammen, årene skal lægges på åretræ med bladet vendt mod vandet.

Og så en ting til. GAFFA-tape må kun bruges til reparation (tætning) af bådene og til at holde spændholternes remme samlet. Til transport benyttes remme og stripes.

På materiel udvalgets vegne og med et ønske om, at det bliver en minderig sæson.

Jørgen