Nyt fra KV - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Nyt fra KV

Alfred Heckermann

Alfred er død d. 21.09.2018.og blev 86 år. Han var meget syg de sidste 2 år og sov stille ind.

Alfred havde stor glæde af sit medlemskab i KVIK . Han startede i KVIK 1953 og kom hurtig til at ro kaproning på en efterårsotter på Bagsværd og var i en kortere periode kaproer.
I Svanemøllen var det et bedre forum for hans rointeresse , men da han stiftede familie var han væk i en kortere periode. Han kom aktiv tilbage , og blev medlem af KV i 2004 da pensionen kom og han fik tid til at ro mandag/onsdag formiddage for derefter at spise sin medbragte madpakke sammen med os gamle.

De sidste år var desværre hårde ved ham og som hans gamle ven Poul Thomsen sagde : nu kan han ikke engang kende mig ved besøgene.

Æret være hans minde.
KV- bestyrelsen