Nyt fra KV - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Nyt fra KV

Månedens KV-er
Bo Adelholm

Det er første gang at vi i KVIK / KV kan takke Hvidovre Roklub for at sende en person , som vil være roer hen til Roforeningen KVIK.

Det handlede dengang om hvad Bo forventede sig ved at ro , at han blev henvist til Roforeningen KVIK. TAK.

Bo blev medlem af KVIK i 1997 og hans engagement i KVIK blev ikke kun til at ro mange km. år efter år , men medførte også at han fra 2006 – 2010 var formand for KVIK , og inden da og nu stadig er et solidt medlem som bestyrelsen og medlemmerne har stor kontakt med og glæde af.

At hele familien er medlemmer af KVIK kan ikke undre nogen.

Hans interesse for roning på Bagsværd Sø har hans datter uden tvivl vagt i ham og da hans ønske opstod om at ro på KV-otterholdet , var han først reserve men blev hurtigt fast mand på holdet.

Han blev først medlem af KV i 2018 , og hvorfor ikke før ? hans logiske svar var : der var ingen der spurgte mig.

Bedre sent end aldrig og hjertelig velkommen.

KV-hilsen bestyrelsen