Nyt fra KV - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Nyt fra KV

KVIKs Venners mand

Freddy Madsen

Freddy blev medlem af Roforeningen KVIK i 1956 og blev hurtig en engageret kaprorer. Som de fleste ved, startede de fleste i en efterårsotter , 0g de der havde evner kom senere på KVIK`s anden eliteotterperiode , hvor han repræsenterede Danmark på landsholdet i otter. Før denne periode roede han både firer og dobbejsculler , så hans baggrund var lagt til at blive kaproningstræner. Det var han i mange år og havde især blik for unge talenter , som fik mange gode år som kaprorer.

Freddy blev medlem af KVIK`s Venner i 1998 , og vi må tilstå at hans aktivitet i KV er begrænset pga. hans arbejde med at holde KVIK`s hus. Dog har han sammen med andre KVèr roet på Bagsværd i otter.
En mere hjælpsom KVèr skal vi lede længe efter og vi håber og tror at se ham længe endnu.

En KV-hilsen fra KV-bestyrelsen