Nyt fra KV - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Nyt fra KV

Jonny A. Petersen

KVIKs Venner må endnu engang sige farvel.

Jonny kom fra Roklubben SKJOLD, hvor han dyrkede kaproning på højt plan. Roere fra vores guldfire fra Tokio har han også roet med efter 1964, og han var dansk/nordiskmester flere gange.
Jonny blev indmeldt i Roforeningen KVIK i 1974 , og var stadig aktiv kaprorer , og det var hans forslag, at komme i KVIK , og det har vi aldrig fortrudt.
Han har sammen med Mette altid været aktiv i KVIK. Der er næsten intet han og Mette ikke har sponseret , og der har ikke været andre som ham , der ustanseligt er kommet med ideer og fået andre med, alle til gavn for Roforeningen KVIK.
Han holdt også liv i oldboysroningen på Bagsværd og var den, der satte dagsorden m.h.t. træning. Hans sidste projekt for oldboys var Masters på Bagsværd 2016 , hvor han deltog i både otter og fireruden.

Han var frem for alt et socialt menneske , som bl.a. medførte at Mette og han meldte sig ind i KVIKs Venner i 1996,hvorfra vi har mange private minder, som vi vil huske, også som en ven, der var uovertruffen.

Jonny døde pludseligt – 4 dage efter sin sidste rotur på Bagsværd.

Han vil blive savnet.

Kærlig hilsen KV`s bestyrelse