Motions- og langture i kajak - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Motions- og langture i kajak

Ud over den daglige roning i kajak, er der også mulighed for at deltage i motionsløb af forskellig slags og diverse langture.Svanem+©llematchen2014-117

Motionsløb for kajak

I løbet af sæsonen bliver der afholdt en lang række motionsløb, også i KVIKs nærområde. Hver tirsdag i rosæsonen er der fx kajakmotionsløbet, Hellerup Handicap (5,5 km), som starter fra Hellerup Roklub. Du skal have kajakret for at kunne deltage i løbet.

Derudover er der også motionsløb som Tour de Gudenåen (fra Silkeborg til Randers på 73km eller 42km), Mølleåens Blå Bånd (9 km) og Esrum Sø Rundt (20 km). Disse motionsløb kræver, at du er frigivet kajakroer.

Endelig er der også den årlige dyst mod naboklubben i form af Svanemøllematchen, hvor der også er særlige kategorier for nybegynder – det plejer at være rigtig sjovt.

Kajakudvalget annoncerer forskellige motionsløb på hjemmesiden med mulighed for tilmelding.

Langture i kajak

I løbet af sæsonen arrangerer kajakudvalget en lang række ture – korte som lange.

Turene i kajak kan fx gå op langs kysten og ind ad Mølleåen eller ind i Københavns Kanaler.hP8070128

Arrangøren har altid ansvar for turen – både med hensyn til vejr og vind, antal af deltagerne, eller evt. aflysning af turen. Man skal være frigivet kajakroer for at kunne deltage på disse langture.

Vi plejer også at tage en årlig tur af flere dages varighed til den Svenske skærgård, hvor vi lejer havkajakker og sover i telt.

Hvis du har kajakret er du altid velkommen til selv at slå ture op. Eller hvis du selv har en idé til en tur eller andet arrangement, så kontakt kajakudvalget.