Medlemsgave til KVIK - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Medlemsgave til KVIK

Medlemsgave til KVIK

Mindst 20 KVIK’ere har doneret penge til KVIK via DFfRs gavegiro ordning, for at være med til at sikre DFfR forsat er godkendt for afgiftsfritagelse.

Der skal lyde en stor tak herfra til alle der har været med til at sikre DFfR nåede over 100 donationer så godkendelsen gælder endnu et år.

For at de penge der er doneret til KVIK ikke bare kommer til at indgå i driften, vil vi samle alle donationerne og købe en medlemsgave for beløbet (forsinket jubilæumsgave).

Alle der donerer penge til KVIK via DFfRs gavegiro inden 31/12-16 vil blive opført som givere af gaven. Så hvis du også vil være med til at give KVIK en gave, så indbetal en gave til KVIK, som beskrvet på dette link: http://www.roning.dk/Klubdrift/OEkonomi/Gavegiro%201.aspx.

Har du gode idéer til hvad gaven til KVIK skal være kan du skrive det i kommentarfeltet. Med mindst 20 donationer á 200 kr forventer vi at beløbet er i størrelsesordnen 5.000 kr. Når vi får det eksakte beløb fra DFfR vil det blive opdateret her.

mvh
Frederik