Månedens KV’er - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Månedens KV’er

Benny Thomsen

Benny blev medlem af Roforeningen KVIK år 1961 og var en flittig roer i motionsafdelingen , men besøgte også GEFION jævnligt i de unge dage, og det resulterede i ægteskab.
Benny har været og er stadig den stille type , men med de kvikke og vittige bemærkninger.
Han var fast medlem af ” Bjørnebanden ” sammen med Bjørn Petersen og Steen Andersen , som roede hver onsdag aften , men da Bjørn døde , blev de begge lokket til at ro med KVèr mandag og onsdag formiddage.
Benny blev medlem af KVIK`s Vennei 2009 og er altid hurtig til at hjælpe med de opgaver KV`s medlemmer påtager sig.
M.h.t. roning så må vi andre være friske og udholdende , for han ror altid med stor styrke , hvilket også medførte at han blev fast mand ,da KV-roere deltog i Kbh. Harbor Race i gigotter i 2009.

Vi har stadig glæde af Benny i KVIK og KV ,men når han og Ella skal passe børnebørn , så er der kun familien der gælder.

KV`s bestyrelse håber på mange sæsoner fremover.