Månedens KV’er - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Månedens KV’er

Heiner Nilsson

I 1952 blev Heiner indmeldt i Roforeningen KVIK , men han havde fra barns ben allerede roet på Storebælt i sin morfars jolle. Han var dog spejder og spillede håndbold inden han kom i KVIK.
Allerede i 1959 fik han sit første DM i letvægtsfirer og senere blev det til 4 DMèr mere og 2 Nordiske mesterskaber. Han var krumtappen på alle de hold han roede på , og navnet Nilsson passede perfekt på ham , han var generalen på alle holdene.
Senere var han træner i mange år for KVIKs kaproere og fik mange blendende hold.
I sin modne alder sad Hejner i præsidiet og med sikkerhed gjorde god gavn.
I1995 meldte Heiner sig ind i KVIK`s Venner og dette for at støtte , men også for at ro først med gamle venner på Bagsværd og senere i KVIK mandag og onsdag formiddage måske den mest stabile roer i de to dage.
Tro det eller ej han fylder 80 år i denne måned og KVIK`s Venner ønsker hjertelig tillykke , og håber athans KVIK/KV-hjerte vil slå i mange år endnu.

med KV-hilsen bestyrelsen