Månedens KV-er - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Månedens KV-er

Rolf Unneland

Rolf blev medlem af Roforeningen KVIK i 2005 , og derefter medlem af KVIKs Venner 2008.
han er en af de få nordmænd , såsom Ludvig Holberg – Tordenskjold , der har både kunstneriske evner samt mod på livet.

Han maler , og i øvrigt godt , nyder klassisk musik i vores vidunderlige musikhuse i København.
Oprindelig er han sejler , og som de fleste nordmænd har han en sejlbåd – MEN -det afholder ham ikke fra at være en meget stabil roer om formiddagene mandag og onsdag året rundt i Roforeningen KVIK , altid posetiv og glad og når der skal arbejdes er han hurtig med , og altid bliver arbejdet udført med akuratesse.

Vi er glade for at Helmuth Jäger lokkede ham ned i Roforeningen KVIK , og vi håber at han bliver her i mange år endnu.

Med KV-hilsen