Læs den nye havnestrategi - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Læs den nye havnestrategi

Læs den nye havnestrategi

By & Havn lancerer i disse dage den nye Havnestrategi for den rekreative del af Københavns Havn.

Havnestrategien vil være det værktøj, der skal medvirke til at sikre, at Københavns blå byrum kommer til at indeholde en række nye, sjove og spændende aktiviteter for både borgere, foreninger, turister m.fl. Herunder skal den medvirke til at sikre nye rammer for fællesskaber og mødet mellem forskellige brugergrupper.

Vi håber også, at havnestrategien vil blive et godt redskab i vores samarbejde med havnens mange brugere – klubber og foreninger, bolværksejere, kommercielle aktører m.m. Det skal både være med til at udvikle havnens rekreative funktioner og aktiviteter og at sætte fokus på, hvordan vi skaber sikkerhed i en havn med stadigt flere brugere.

Vi håber i øvrigt, at den nye havnestrategi vil være anledning til nye, spændende samarbejdsprojekter og relationer. Du kan læse mere om Havnestrategien her

Pixiudgave af strategien (pdf)