KVIKs side med rotøj er åben nu. Bestil med det samme! - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

KVIKs side med rotøj er åben nu. Bestil med det samme!

Kære alle

Så er der mulighed for at bestille klubtøj i JL KVIK store igen – måske en før julegave. Siden sidst er det blevet muligt at bestille 2 forskellige jakker. En meget varm og en mindre varm.

Tøjet bestilles på: https://www.jlracing.com/page.kvik.html

I kan bestille det tøj, I gerne vil have og betale det samtidigt. Tøjet vil blive sendt til undertegnede og kan afhentes i KVIK enten direkte hos mig, efter en nærmere aftale, eller i bestyrelseslokalet. Der vil gå ca 4-6 uger, før jeg får det leveret.

Betaling af tøjet inkludere alt, dvs. forsendelse, moms etc. Desværre er der endnu ikke indgået nogen frihandelsaftale med USA endnu, så priserne er derefter. Tilgengæld plejer tøjet af at være i god kvalitet.

I eftersommeren sendte jeg en forespørgelse på, hvilke tøj man var interesseret i. De personer som har skrevet tilbage på denne, skal bestille tøjet i KVIK storen nu.

Hvis der er nogle som vil bestille en rovest str M dame, kan den købes for 50 dollars af undertegnede. Jeg fik for mange leveret sidste gang.

Venlig hilsen Ulla Jakobsen
uhj@heart.dk