Velkomst(pirat)fest for kaniner, sommeren og en fantastisk ro-sæson! - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Velkomst(pirat)fest for kaniner, sommeren og en fantastisk ro-sæson!

Start tidspunkt: 10-06-2017 kl. 18:00

Velkomst(pirat)fest for kaniner, sommeren og en fantastisk ro-sæson!
Hiv ohøj!Lørdag d. 10. juni byder vi alle nye kaniner velkommen i KVIK og fejrer sommerens kommen med et brag af en piratfest for alle!

God piratstemning, lækre drinks til billige sølvmønter, et fyldt dansegulv og ikke mindst godt selvskab med dine ro-kammerater er garanteret! Så find din indre (eller ydre) pirat frem og duk op.

Festen starter ca. kl. 19 med grill. Vi sørger for tilbehør og du medbringer selv hvad du vil putte på grillen (tilmelding til grill gennem Teknik camp på følgende link: tilmelding under teknik-camp – man kan sagtens melde sig til grill uden at deltage i Teknik camp).

Tilmeld jer gerne her på hjemmesiden for at vi har en idé om hvor mange der kommer. (Tilmelding er ikke påkrævet dog:-)

Festudvalg og venner

NB: Din tilmelding her nedenfor er kun til festen – ikke til grill.
[English]
Hi, ho!Saturday, June 10th, we will welcome all new rabbits in KVIK and celebrate the summer with a bang of a pirate party for everyone!

Good pirate vibes, delicious drinks for cheap silvers, a filled dance floor, and good company with your follow rowers are guaranteed! Release your inner (or outer) pirate and join!

The party starts approx. 7 pm. with grill. We provide accessories and you bring what you want to put on the grill (sign up for grill through “Teknik camp” at the following link: Teknik camp – you can easily sign up for barbecue without attending Teknik camp).

Please register here on the website to give us an idea of how many are coming. (Registration is not required however :-)

The party comity and friends

NOTE: Your registration below is only for the party – not for barbecue