Universitetsroning - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Universitetsroning

Start tidspunkt: 12-03-2018 kl. 19:00

Universitetsroning

Invitation til alle KVIK medlemmer med interesse i opstart af universitetsroning.

Mandag 12.3 kl 19:00 holder Michael Moerner og Malthe Sander fra DFfR møde i Roforeningen KVIK om opstart af universitetsroning.

Michael og Malthe er to studerende fra SDU som er i praktik hos DFfR. Michael og Malthe har primært arbejdet på at udvikle en universitetsregatta i København den 30. juni 2018.

Deres mål er at få universitetsroning i Danmark til at vokse yderligere. Derfor søger de nye klub samarbejder.

Bestyrelse fra Roforeningen KVIK har reserveret budget til opstart af et universitetsroningsudvalg i 2018.

Alle er velkomne til at høre om universitetsroning og at bidrage i diskussion af hvordan universitetsroning kan udvikle sig i KVIK.