Universitetsroning – prøvetræning - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Universitetsroning – prøvetræning

Start tidspunkt: 29-08-2019 kl. 18:30

Universitetsroning – prøvetræning

Er du interesseret i et aktivt fællesskab uden for studiet, så kom til indendørs prøvetræning i universitetsroning i KVIK for studerende på alle videregående uddannelser.

Kom forbi torsdag d. 22 august klokslag 18.30 eller torsdag d. 29 august klokslag 18.30.

Målet af universitetsroning er, at vi vil have et fællesskab der først og fremmest handler om at have det godt med hinanden, men også om at træne hårdt. Roning er en sport hvor du aktiverer hele kroppen uden at belaste led, og kan dyrkes af alle uanset højde, drøjde og erfaringsniveau.

Der er ro-træning med træner klokslag 18.30 om torsdagen. Så kom forbi!

– Universitetsroning på vandet i 8+

– Med træner i motorbåd

– Hver torsdag kl 18:30

– Fællesskab og hygge bagefter