Svanemøllematchen: Tilmelding til mad samt hjælpere søges - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Svanemøllematchen: Tilmelding til mad samt hjælpere søges

Start tidspunkt: 05-09-2016 kl. 20:00

Svanemøllematchen løber af stablen mandag om en uge. Den 5. september.

Det er KVIKs tur til at arrangere, men da vi bygger om, har vi aftalt, at middagen foregår i DSR.

Brug for hjælpere
I forbindelse med middagen, skal vi bruge hjælp til:

1. indkøb af papirdug og servietter til ca. 120 pers. (når du har tid, men inden søndag)
  2. opsætning af borde og stole samt lægge duge og servietter på (søndag den 4. sept.)
  3. rydde borde og stole væk efter endt middag (mandag den 5. sept.)

Tilmeld dig her nedenfor.

Madbilletter
Middagen foregår i DSR og starter ca. kl. 20.00. Du skal selv sørge for at købe din madbillet og medbringe bevis for købet til DSR.
Køb din madbillet à 80,-kr. til Svanemøllematchen via linket her til DSR’s billetshop. Der er 120 pladser, så skynd dig. De plejer at blive revet væk.
Linket er: https://dsr.safeticket.dk/events/25667-Middag_efter_Svanemoellematch/