Standerstygningsfest - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Standerstygningsfest

Start tidspunkt: 26-10-2019 kl. 17:00

Standerstygningsfest

2019-rosæsonen er ved at nærme sig sin slutning og vi mangler kun, at hive de sidste kilometer ud af oktober måned.

Der er roet rigtig mange ture og kilometer i år og det bliver formentlig den næstmest roede sæson (pt .+80.000km).

Kom og vær med til at sætte et flot punktum for en helt fantastisk sæson med alle dine dejlige ro-kammerater og anekdoter over sæsonens højdepunkter.

Festlighederne starter kl. 17:00, hvor standeren stryges ledsaget af formandens tale samt dåb af vores nye 8+

Programmet ser således ud:

Kl. 14.00 Rotur på vandet for dem der lyster
Kl. 16.00 (ca) Bad, sauna, osv.
Kl. 17.00 Standerstrygning og tale v/ formanden
Kl. 17.30 Velkomstbobler/snacks
Kl. 18.00 Dejlig 3-retters menu
Kl. 21.00 (ca) Baren er åben, shot-åren er klar, dansegulvet varmt og humøret højt!

Arrangementet koster 225 kr./ ung 120 kr.  Dette inkluderer velkomstbobler og lækker 3-retters menu. Drikkevarer (vin, øl, m.m.) kan købes til rimelige priser i baren.

Billetter skal købes via Billetfix her

Du kan vælge mellem alm. og veg. billetter.

Sidste frist for køb af billetter er tirsdag den 22. oktober 2019. Du er meget velkommen til at medbringe gæster.

Som altid hjælpes vi alle ad med at gøre dette til en fantastisk fest, så du bedes melde dig til en af arbejdsopgaverne nedenfor (vælg gerne én opgave, hvor der er få tilmeldt):

1) Indkøb og madlavning

2) Borddækning

3) Servering

4) Afrydning og opvask efter forret

5) Afrydning og opvask efter hovedret

6) Afrydning og opvask efter dessert

7) Underholdning

8) Barvagt

9) Oprydning

10) Søndagsvagt (tjek at alt er ok søndag)

Vi glæder os til at se rigtig mange KVIK’ere, nye som gamle, på denne sidste dag i ro-sæsonen 2019.

Med festlige hilsner

Festudvalget og Bestyrelsen