Standerhejsning - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Standerhejsning

Lørdag den 30. marts 2019 kl. 17.00

Kære alle

Lyset vender tilbage og temperaturen stiger – foråret er her. Det er tid til at hejse klubstanderen og markere en ny sæson. Vi glæder os til at se jer alle i KVIK på denne store dag.

Enkelte har været en tur på vandet i vinter og mange har trænet i ergometrene. Om lidt skal vi alle på vandet og mon ikke vi får en is-fri sæsonstart i år.
I bådværkstedet ”KVIK’s Værft” har mange flittige hænder under Lannovs instruktion sørget for, at bådene står klar til den 153. ro-sæson.

Programmet ser således ud:
Kl.14.30 Rotur på vand – eller i ergometer afhængigt af vind og vejr
Kl.16.00(ca) Bad,sauna etc
Kl 17.00 Standerhejsning og Formandindens tale
Kl.17.30 Velkomstbobler/snacks
Kl.18.30 Dejlig middag fra Lassen & Co, som den kun fås i KVIK
Kl.21.00 Baren, dansegulvet og ikke mindst shot-åren er åben lige til den lyse morgen.
* * * * *
Arrangementet koster 220 kr.(110 kr. u.24 år ) inkl. velkomstbobler. Drikkevarer (vin med og uden bobler) kan købes til rimelige priser.

Tilmelding senest tirsdag den 26. marts 2019. Af hensyn til bestilling, indkøb og planlægning kan du ikke tilmelde dig efter denne dato.

Køb billet til festen her: https://billetfix.dk/da/e/standerhejsning/

Med festlige hilsner
Festudvalget og Formandinden

Skriv ved din tilmelding nummeret på den opgave som du gerne vil hjælpe med i forbindelse med festlighederne:

1. Denne opgave kan ikke længere vælges (kaffebrygning + stille kopper frem) 2 personer er nok!
  2. Denne opgave kan ikke længere vælges. (borddækning)
  3. servering
  4. Denne opgave kan ikke længere vælges: (afrydning)
  5. opvask
  6. barvagt
  7. oprydning
  8. søndagsvagt

*************************************

Saturday 30 March 2019 at 17:00

Dear all,

The days are getting longer and the temperature raise – Spring is comming. We are looking forward to seeing a lot of KVIK members on this big day where the new rowing season is starting.

Some have been on the water during the winter and many have been training inside – but soon we all will be rowing at sea – hopefully without ice.
In the boat workshop “KVIK´s Shipyard” many  rowers  under instruction by Lannov have made sure that the boat fleet is ready for the 153th rowing season.

Programme for the day:
Kl.14.30 Rowing – depending on the weather on the water – or in the erg
Kl.16.00(appr.) Shower and sauna etc.
Kl 17.00 Official pennant hoisting, speeches by the Chairwoman
Kl.17.30 Welcome ‘bubbles’ / snacks
Kl.18.30 A delicious KVIK dinner prepared by Lassen & Co.
Kl.21.00 Bar, dance floor, and last but not least the shot-oar open
* * * * *
The price for the whole arrangement incl. welcome bubbles is 220 DKK (110 dkr. under 24 years ) . Beverages (wine or bubbles) can be purchased at reasonable prices.

Registration by Tuesday, 26 March 2019. Due to the planning for buying food, etc. you cannot sign up after this date.

Buy tickets her: https://billetfix.dk/da/e/standerhejsning/

Please also remember to register for a task before/during/after the dinner at the same time!

Festive greetings
The Party Committee and the Chairwoman

Please specify at your registration the task you would like to join in with

1. It is no longer possible to choose this task: Making coffee