Ro og Grill - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Ro og Grill

Start tidspunkt: 11-06-2015 kl. 19:30

Ro og Grill

Sidste års succes , den ugentlige grillaften , genopstarter igen torsdag den 11/6 kl 19.30.

Menuen vil som sidste år, bestå af mixet salat plus brød til den rørende pris af 25 kr. Endvidere af din egen medbragte bøf, kotelet, eller hvad du nu skulle have lyst til, som du selv tilbereder på Kviks nyindkøbte gasgrill, du kan dermed få din bøf el. fisk, lige som du ønsker den, let svitset til brankende gennemstegt, samtidig med at du kan underholde dig med dine ro kammerater.

Overvej samtidig om det vil være noget for dig , at tage en grillvagt i løbet af sommeren da det er meningen, at den skal gå på skift.

Vi ses på torsdag , mh Jørgen

Tilmeld dig senest den 10. juni.