Red Bull Cliff Diving 18/6, start rotur kl 11:30 - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Red Bull Cliff Diving 18/6, start rotur kl 11:30

Start tidspunkt: 18-06-2016 kl. 11:30

Red Bull Cliff Diving 18/6, start rotur kl 11:30

Vi mødes i klubben kl 11:30 og sætter bådhold. Derefter tager vi til Københavns Havn, alt efter vind og vejr.

”Red Bull Cliff Diving vender lørdag d. 18. juni 2016 tilbage til København for tredje gang, når 14 af verdens bedste udspringere forvandler den ikoniske Opera til et udspringstårn. Det bliver ikke for sarte sjæle, når verdens bedste udspringere skal kæmpe om æren fra 27 meters højde – omtrent tre gange den olympiske udspringshøjde. Hvis man krydrer dette med en hastighed, der når 85 kilometer i timen, er der garanti for action i særklasse.” (Billede/foto og tekst: http://www.redbullcliffdiving.com/en_US/event/copenhagen-2016)

Turen er ca. 14 km ud og 14 km hjem og kræver, at der sidder en langtursstyrmand i hver båd. Med mindre vi har mulighed for at ro fra Sandkaj.

Kajakroerne (med kajakret) tilmelder sig under ‘Kajakplanlægning’ (er allerede slået op).

Der er ikke en turleder/arrangør, så alle der deltager har fællesansvar at det bliver en succes.