Pinselangtur Samsø rundt - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Pinselangtur Samsø rundt

Start tidspunkt: 22-05-2015 kl. 17:30

Pinselangtur Samsø rundt

Vil du med en tur Samsø rundt?

Så har du chancen i Pinsen.

Vi tager afsted fredag d. 22/5 med afgang fra KVIK kl. 17:30 og er hjemme igen mandag 25/4 om formiddagen.

Vi har fået lovning på 2*2-åres og 1*4-åres inriggere.

Tanken er at vi skal rundt om Samsø, som er en distance på 78 km. Vejret bestemmer om vi skal rundt på en eller 2 dage……måske kommer vi slet ikke rundt, men må tage til takke med det smukke rofarvand omkring Stavns fjord, hvor Samsø roklub er beliggende.

Du skal med andre ord være parat til at ro 78 km på én dag.

Hvis der er stemning herfor og omstændighederne i øvrigt tillader det, vil vi lørdag aften gå ud og spise lidt hyggeligt og evt. se pinsesolen danse.

Da dette er vores frigivelsestur som langtursstyrmænd og Bo Adelholm har indvilliget i at være censor, er der dermed kun 8 af 11 pladser tilbage.

Prisen for arrangementet vil være 1000 kr. incl kost(og restaurant) og logi som skal være indbetalt senest 1/5 til konto 5479-0003644275 eller Mobilepay til 50410146. Skriv Pinselangtur i kommentarfeltet.

Langtursstyrmænd og billister vil blive foretrukket. Derudover gælder først til mølle princippet.

Vi glæder os som var det juleaften :)

Kh Jørgen L010 og Dorte L035