Opstartsmøde for instruktører 2018 - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Opstartsmøde for instruktører 2018

Start tidspunkt: 06-04-2018 kl. 19:00

Opstartsmøde for instruktører 2018

Onsdag d. 4. april kl. 19.00 er der informationsmøde om ro-instruktion af kaniner i 2018.

I år starter vi HIIT, der står for Hurtig Instruktion og Intensiv Træning med opstart d. 15. april.

Flg. datoer er p.t. fastsat til Ro-kursus: 22. april, 6. maj, 27. maj og 10 juni.

Dagsorden:

• Hvad gik godt sidste år?
  • Hvad gik ikke godt?
  • Forslag til forbedringer?
  • Hvad tilbyder vi af fast instruktionstider?
  • Weekend-/Helligdagsinstruktion?
  • Vi skal fremover have fokus på skrift af plads i bådene og valget af metode.
  • Kaninlangtur til Hammers Ro d. 7-9. september.
  • Kanindåb d. 15. september
  • Bestyrelsen planlægger Åbent hus d. 11. april og skal bruge instruktører til det – se opslag her på hjemmesiden.

Kom og vær med til en god snak og ideudvikling.

Kanindåben afholdes i år d. 15. september. Herefter bliver det den tredje weekend i august.

Bonusinfo: Jan Stig er i fuld gang med at ”fylde op og skifte ud” så Kong Neptun m. følge kan blive behørigt påklædt/udklædt til dette års brag af en Kanindåb.

Mange ro-hilsner
Instruktionsudvalget
Britt, Jesper og Jan

NB: Tilmeld dig venligst nedenfor.