Oplevelsesroning: 5./6. oktober, Næstved – Karrebæksminde (det bliver til nordøstenvind) - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Start tidspunkt: 05-10-2019 kl. 8:00

Weekenden bliver dejligt solrig og vinden er lav på Sjællands vestlige side. (i KVIK er der begrænset roning pga. bølger af østenvind)
Vi tager afsted lørdag mellem 8 og 9. Efter 1½ times transporttid når vi til roklubben i Næstved, hvor vi låner båd(e).
Først ror vi til Karrebæksminde (8 km), indkvarterer os på overnatningsstedet og spiser frokost på café.

Om eftermiddagen ror vi ind i Dybsø Fjord og til Næstved roklubs sommerhus på Svinø (18 km), hvor vi holder pause, laver kaffe og spiser medbragt kage.

Derefter ror vi tilbage til Karrebæksminde (10 km).
På Søndag ror vi rundt om Enø (15 km) og spiser frokost igen på café i Karrebæksminde. Derefter ror vi rundt om Gavnø tilbage til Næstved (13 km). Vi er tilbage i København omkring kl. 18.
Vi forespørger mulighed for at låne båd(e) af Næstved roklub og booker overnatning i Karrebæksminde, så snart der er tilmeldte nok til at gennemføre turen.