Opgaver til Svanemøllematchen - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Opgaver til Svanemøllematchen

Start tidspunkt: 03-09-2018 kl. 9:00

Det er KVIK, som i år skal stå for at arrangere Svanemøllematchen mandag den 3. sept.

Det betyder også, at der er en del forskellige ting, som vi skal have styr på 😉

Her har vi samlet nogle forskellige små opgaver. Håber, at så mange som muligt vil hjælpe 😉

Skriv dig på en eller flere opgaver:

1. Sørge for dommerbåd, som skal ligge ved start. Hvis vores ikke virker, så spørg DSR el. Skjold. Den skal naturligvis være fyldt med benzin.
  2. Dommer i dommerbåden ude ved start.
  3. Dommer ved mål ved Svanemølleværket
  4. Messinghorn til mållinjen (finde det, og tjek, om det virker)
  5. Reservere både (på web og ved bådhalscomputeren) hurtigst muligt.
  6. Reservere kajakker hurtigst muligt.
  7. Sørge for, at bådene er i orden (sæder, skinner, bundpropper, smig, osv.)
  8. Sørge for at kajakkerne er i orden
  9. Fotograf – på søen og på land.
  10. Sørge for, at vi har et udvalg af KVIK-t-shirts, som vi kan sælge til de kaniner, som skal ro.
  11. Lav en bådliste i samarbejde med Bie & Simon samt ansvarlig for kajak, Alan.
  12. Tage en barvagt
  13. Hjælpe med borddækning (evt. Både Øresundssalen, ergometersalen og baren) – skal gøres søndag
  14. Rydde ergometersalen, hvis den skal bruges til borde – skal koordineres med dem, der dækker bord
  15. Oprydning af lokalerne efter festen samt genetablering af ergometerrummet, hvis det har været brugt.
  16. Opvask
  17. Sørge for, at der er fyldt op med drikkevarer (vand, vin og øl) – skal være klar senest kl. 17.00 mandag d. 3. sept.
  18. Forberedelse af mad søndag d. 2. sept.
  19. Færdiggørelse mandag
  20. Dørvagt (både foran og bagved) – skal være på plads senest kl. 19.30
  21. Tjekind med udlevering af bestik og registrering af Billetfix-billet – skal være klar med bord, app og bestik kl. 19.30

Sidste mulighed for tilmelding er fredag d. 31. august.

NB: Tag dig ikke af tidpunktet på dagen (kl. 9.00) for dette arrangement. Det er ikke rigtigt!