Meet-up om frihed v. Loui Lam - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Meet-up om frihed v. Loui Lam

Start tidspunkt: 08-03-2019 kl. 18:00

Det er et “FIRE CPH Meetup”. FIRE står for Financial Independence Retire Early. Hvor vi alle har det tilfælles, at vi gerne vil leve et mere frit liv, hvor vi ikke behøver at skulle dukke op på et arbejde hele vores liv. Men at leve et liv fyldt med alt, hvad der virkelig betyder noget, rigt på oplevelser, venner og familie.

Der vil blive lavet et panel med meget anerkendte folk inde for dette miljø, som man kan komme og stille spørgsmål til eller blot lytte med.

Dagsordenen ser således ud:

18:00 – 19:30: Small talk, Pizzaspisning, køb i baren

19:30 – 21:00: Panelsnak

21:00 – 23:00: Sidste omgang i baren, lidt small talk.

Det koster 100 kr for pizza, som du skal betale til Loui via MobilePay (2540 0183), hvis du vil spise med. Overskuddet herfra går til et (endnu ukendt) velgørende formål. Drikkevarer købes i baren.
Alle er velkomne.