Medlemsmøde om ombygningen af KVIKs klubhus/Member Meeting regarding the refurbishment of the KVIK club house - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Start tidspunkt: 22-02-2016 kl. 20:00

BELOW IN ENGLISH

Kom og hør seneste nyt om ombygningen. Vi fortæller alt, hvad vi ved, så du bliver opdateret på:

Vi glæder os til godt fremmøde!
Læs evt. også nyheden på hjemmesiden: http://www.roforeningen.dk/ombygning-2016/

Jubilæumsudvalget/Rob

NB: Det er tanken, at vi bruger dette medlemsmøde til alt, hvad vi ved om ombygningen. Så kan vi reservere generalforsamlingen til de overordnede beslutninger om KVIK, såsom økonomi, valg og hæder til særlige medlemmer.

NB: Tilmeldingen er blot så vi ved nogenlunde, hvor mange der kommer og kan sørge for kaffe mv. Tilmeldingen er ikke bindende.

*********************************************************

Start Time: 22-02-2016 at. 20:00

Come and hear the latest news about the refurbishment of our club house. We will inform you about everything we know up to now, so you will be updated on:

• Visions, design plans and dreams for the new use of the house:
  • Schedule
  • Economy, including the status of grant applications.
  • Using of external adviser.
  • Where and how can members participate in the renovation?

We look forward to seeing many members at this meeting!
You can also find news on the website: http://www.roforeningen.dk/ombygning-2016/

Sincerely
Jubilæumsudvalget/Rob (Anniversary Committee)

NB: The idea is that we use this membership meeting for everything we know about the refurbishment. We reserve the General Assembly for the overall decisions about KVIK, such as the economy, choice, and honor for special members.
NOTE: Registration is only for the purpose of having an estimate of how many are coming so we can arrange for coffee etc. Registration is not binding.