Fredagsbar “KVIK goes French 🇫🇷👩🏼‍🍳🍷” - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Fredagsbar “KVIK goes French 🇫🇷👩🏼‍🍳🍷”

Start tidspunkt: 04-10-2019 kl. 17:00

Fredagsbar “KVIK goes French 🇫🇷👩🏼‍🍳🍷”

(Below in English)

Baraften med stor moustache, alpehue og franske parlør – alle dele bør absolut medbringes.

Kom og vær med til en fransk aften, hvor vi nyder lækre franske specialiteter og smager på fantastiske franske vine.

Om maden bliver tilpasset vinen eller omvendt vides ikke helt – men vi tilsigter stor lykke.

Tilmeld dig nedenfor senest den 1. oktober af hensyn til planlægning og indkøb.

Gæster er velkomne. Kom gerne lidt før og giv en hånd med.

Pris kr. 220,- for mad og vinsmagning – link til Billetfix

Bedste hilsner

Britt S004, Dorte L035 og Bo A001

Opgaver, som jeg kan bruge hjælp til:

1. Hjælp med maden
  2. Opvask
  3. Oprydning

A evening with big mustache, a French beret and your French phrasebook … what’s not to like?

Come and participate in a French night, where we enjoy delicious French specialties and taste fantastic French wines.

Whether the food is adapted to the wine or vice versa, is not completely known – but we aim for great happiness.

Please sign up below – deadline 1. Oktober for planning and purchasing purposes.

Guests are welcome.

Price dkkr. 220,- food and wine. Tickets here

Best,

Britt S004, Dorte L035 and Bo A001