Langtur tur-retur til Malmø - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Start tidspunkt: 06-07-2017 kl. 9:00

Langtur tur-retur til Malmø

BELOW IN ENGLISH

Torsdag 6.- mandag 10. juli (fem hele dage).
Vi ror til Malmø via Helsingborg.

Ugedag               Dagens rute               Overnatning
Torsdag                 KVIK-Helsingborg       Helsingborg Roklub
Fredag                   Helsingborg-Malmø    En af roklubberne i Malmø
Lørdag                   Malmø-Ven mm.         Ven vandrehjem
Søndag                  Ven-Helsingborg mm. Helsingborg Roklub
Mandag                 Halsingborg-KVIK      Egen seng

Vi køber morgenmad og frokost i et supermarked dagen før. Morgenmaden spiser vi inden afgang, og frokosten tager vi med i bådene. Aftensmaden spiser vi på café, køber take away eller laver det selv alt efter forhold og stemning blandt deltagerne.

Maden vil koste i alt 200-300 kr. per dag, overnatning i roklubber under 100 kr. og vandrehjemmet ca. 400 kr. Samlet pris ca. 2000 kr. alt inklusive.

Deltagerne skal være i stand til at ro 60 km per dag i mange dage i træk. Vi holder en god lang frokostpause ca. halvvejs hver dag.

Vi ror i kun i to-åres, så antal deltagere skal kunne deles med tre.

Turmøde mandag 3. juli kl 20.00.

Klubbens både skulle nødig blæse inde ovre i Sverige, så hvis vejrudsigten er mod os, ændrer vi ruten.

Det bliver en fantastisk tur ☺
Jacob Sørensen

************************************
Tour to Malmo
Thursday 6th-Monday 10th of July (five whole days).
We travel to Malmo via Helsingborg.

Day of the week               Route of the day                Accommodation
Torsdag                                  KVIK-Helsingborg                 Helsingborg Roklub
Fredag                                    Helsingborg-Malmø              One of the rowing clubs in Malmö
Lørdag                                   Malmø-Ven mm.                    Ven Youth Hostel
Søndag                                  Ven-Helsingborg mm.           Helsingborg Roklub
Mandag                                 Halsingborg-KVIK                 Own bed

We buy breakfast and breakfast in a supermarket the day before. We eat the breakfast before departure and bring along the lunch. In the evening we eat at a café, buy take-away or cook ourselves according to the facilities and the mood of the participants.

The food will cost a total of 200-300 DKK per day, accommodation in rowing clubs under 100 DKK and the hostel approx. 400 DKK. Total price approx. 2000 DKK all inclusive.

Participants must be able to row 60 km per day for successive days. We’ll have a good long lunch break approx. halfway every day.

We only row in 2-oars so the number of participants has to go into three.

Tour meeting Monday 3 July at 20.00.

The boats of KVIK shouldn’t be left behind in Sweden and we’ll change the route if the weather forecast is against us.

The trip is going to be fantastic ☺
Best regards,
Jacob Sørensen