Langtur: Sydfynske Øhav (Pinsen, 19. maj til 21. maj) - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Langtur: Sydfynske Øhav (Pinsen, 19. maj til 21. maj)

Start tidspunkt: 19-05-2018 kl. 8:30

Langtur: Sydfynske Øhav (Pinsen, 19. maj til 21. maj)

Det er en 3-dags-tur fra lørdag til mandag efter pinsen. Turen starter og slutter i Svendborg. Søndag ror vi til Ærøskøbing (35 km), søndag ror vi til Rudkøbing (25-40 km), mandag ror vi tilbage til Svendborg (20-25 km). Turen tilpasses efter vind og vejr og deltagernes form.

Vi lejer både af Svendborg Roklub.

Til transport hen tager vi toget kl. 8:37 fra Østerport st. Og så er vi tilbage mandag senest kl. 20.

Vi overnatter på vandrerhjem eller lignende på Ærø og i Rudkøbing.

Morgenmad spiser vi på overnatningsstederne, frokost på café på Skarø og Strynø og på Valdemars Slot, aftensmad spiser vi på restaurant.

Der skal være langturstyrmand i hver båd.

Budget: ca. 700 kr. til transport med tog ca. 200 kr. til bådleje, ca. 600 kr. til overnatning.

Vi holder turmøde onsdag, den 25. april, kl. 20:00 i KVIK.