Langtur: Storstrøm / Ulvsund / Stege Bugt (Kristi Himmelfartsdag, 10. maj til 13. maj) - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Start tidspunkt: 10-05-2018 kl. 9:20

Det er en 4-dags-tur fra Kristi Himmelfartsdag til søndag efter. Turen starter og slutter i Vordingborg. Torsdag ror vi til Stege (28 km), fredag ror vi til Nyord (27 km), lørdag ror vi til Stubbekøbing (24 km) og søndag ror vi tilbage til Vordingborg (mellem 17 og 27 km). Turen tilpasses efter vind og vejr og deltagernes form.

Vi lejer både af Vordingborg Roklub.

Til transport hen tager vi toget kl. 9:23 fra Østerport st. Og så er vi tilbage søndag kl. 20.

Vi overnatter på vandrerhjem eller på Bed&Breakfast i Stege, på Nyord og i Stubbekøbing.

Morgenmad spiser vi på overnatningsstederne, til frokost indkøber vi og laver madpakke, aftensmad spiser vi på restaurant.

Der skal være langturstyrmand i hver båd.

Budget: ca. 700 kr. til transport med tog ca. 300 kr. til bådleje, ca. 800 kr. til overnatning.

Vi holder turmøde onsdag, den 25. april, kl. 19:30 i KVIK.