Langtur, sommerferietur – Danmark rundt 2015 - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Langtur, sommerferietur – Danmark rundt 2015

Start tidspunkt: 24-07-2015 kl. 16:00

Langtur, sommerferietur – Danmark rundt 2015

Så har vi fået reserveret foreløbig 3 to-åres både til fortsættelse af turen Danmark rundt. I år bliver det ø-hop i Sydfynske Øhav med start fra Svendborg og Rudkøbing. Vi tager af sted fra KVIK sidst på dagen fredag den 24. juli og vil være tilbage i Svendborg onsdag den 29. juli sidst på dagen. Så skynd dig at få reserveret ferie i de dage, hvis du vil med og tilmeld dig turen. Det er først- til-mølle, og med forret for styrmænd. Pris, så billigt som muligt, afhængig af overnatningsmuligheder. Men sikkert ca. kr. 2.000,- ’all inclusive’ som skal være indbetalt senest 1 juni 2015 til konto 4001 3204036330 . Yderligere detaljer vil komme senere på KVIKs hjemmeside. – Så meld dig til nu!

Langtursudvalget alias Sunny Tours

Inger Christiansen C044