Langtur: Mors rundt (1. juni til 5. juni) - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Langtur: Mors rundt (1. juni til 5. juni)

Start tidspunkt: 01-06-2018 kl. 16:30

Langtur: Mors rundt (1. juni til 5. juni)

Det er en tur med 4 dage roning fra lørdag til tirsdag (Grundlovsdag), med transport hen allerede fredag aften. Turen starter og slutter i Struer. Lørdag ror vi til Nykøbing Mors (45 km), søndag ror vi til Thisted (45 km), mandag ror vi til Doverodde (35 km) og tirsdag ror vi tilbage til Struer. Turen tilpasses efter vind og vejr og deltagernes form.

Vi lejer både af Stuer Roklub.

Til transport hen tager vi toget fredag kl. 16:39 fra Østerport st. Og så er vi tilbage tirsdag senest kl. 21.

Vi overnatter på vandrerhjem eller lignende i Nykøbing, Thisted og Doverodde.

Morgenmad spiser vi på overnatningsstederne, frokost på café/kro på Jegindø, ved Feggesund, i Tambohus. Til madpakke på dag 3 køber vi ind i Thisted. Aftensmad spiser vi på restaurant.

Der skal være langturstyrmand i hver båd.

Budget: ca. 800 kr. til transport med tog ca. 300 kr. til bådleje, ca. 1000 kr. til overnatning.

Vi holder turmøde onsdag, den 7. maj, kl. 19:30 i KVIK.