KVIKs fødselsdag - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Start tidspunkt: 22-09-2017 kl. 20:00

KVIKs fødselsdag

BELOW IN ENGLISH

Lige om lidt er der gået endnu et år, og vi skal naturligvis ikke snyde os selv for at fejre KVIK igen.

Så traditionen tro inviterer KVIK alle medlemmer på lagkage, kaffe og te fredag den 22. september kl 20:00.

Det koster ikke noget at deltage, men af hensyn til indkøbene, bedes du tilmelde dig. Hvis nogen vil hjælpe med at købe kage, dække op eller brygge kaffe og the må man meget gerne markere dette ved tilmelding.

Vh

***********************************************

In a few days we can celebrate KVIK again.

However, the actual date of KVIK’s beginning is September 22nd. This year it is a Friday. And so following tradition, KVIK invites everyone on this day to a little gathering with cake, coffee and tea.

It does not cost anything to attend on Thursday, but please sign up so we know how many to cater for. And if we can have some volunteers to help buy and transport the cake, help set tables and brew coffee and tea that would be lovely- please indicate what you can help with when signing up.