KVIKs 150 års jubilæum – fest / KVIKs 150 year anniversary! - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

KVIKs 150 års jubilæum – fest / KVIKs 150 year anniversary!

Start tidspunkt: 24-09-2016 kl. 19:00

KVIKs 150 års jubilæum – fest / KVIKs 150 year anniversary!

BELOW IN ENGLISH

Ærede medlemmer af Danmarks og Nordens ældste roforening

Kom og vær med til at fejre, at rosporten på disse kanter blev grundlagt for 150 år siden!

Roforeningen KVIKs 150 års jubilæumsfest bliver afholdt i splinternye lokaler på 1. sal lørdag den 24. september kl. 19.00. Vi byder velkommen med et lille glas og byder til bords ca. kl. 19.30. Ved middagen kan du nyde denne udsøgte menu:

• Forret: Rimmet laks med basilikumcreme, skalotter, chili og lime på spæde blade. Letsaltet torsk med skorzonerrod, sellericreme, forårsløg og citronconfit. Hertil hjemmebagt maltbrød.
  • Hovedret: Rosastegt himmerlandskalv, plukket, braiseret spidsbryst i krokette med masser af smag, sauce esdragon, små kartofler med timian, saltet citronskal, kapers og brunet smør, savoykål med svampe og gulerødder i rulle, rødebedesalsa med æbler, solbær, mandler og persille a part.
  • Dessert: Hvid og mørk chokolademousse med kraftig brownie, friske bær og ristede gryn.

Efter middagen åbner baren. Øl, vin og vand kan købes til rimelige priser. ’Rising by Setting’ spiller op til dans. Først med live-optræden og derefter som DJ.

Prisen for dette storslåede arrangement er 300,-kr. halv pris for ungdomsroere. Prisen inkluderer velkomstdrink, middag og et eksemplar af KVIKs jubilæumsskrift med forord af Københavns overborgmester. Redaktion: kvikkerne Peter Budtz, Mikkel Sander og Jørgen Nielsen.

Beløbet bedes indbetalt på KVIKs arrangementskonto: 1551-7691440 eller indbetalt via Mobile Pay på: 50574590. Husk at skrive ’jubilæumsfest’ og dit ’medlemsnummer’ på indbetalingen. Sidste mulighed for tilmelding og betaling er den 16. september.

Ro-hilsen
Festudvalget

************************************************************

Members of Denmark’s and Scandanavian’s oldest row union,

Come and join us in celebrating the 150 year anniversary of the foundation of rowing here in Denmark.

Roforeningen KVIKs 150 year anniversary party will be held in the brand new rooms on the first floor, Saturday the 24th of September at 7:00 pm. Welcome drinks will be followed by dinner at 7:30 pm. You will be able to enjoy the following exquisite menu:

– Appetizer: Rimmet salmon with basil cream, shallots chili and lime served on baby greens. Lightly salted cod with salsify, celery cream, scallions and lemon confite with home baked maltbread.
– Entré: Roasted veal, flavorful braised brisket in croquette with tarragon sauce served with small potatoes dressed in thyme, salt, lemon zest, capers and browned in butter. Cabbage with mushrooms and carrot roulade, beet salsa with apples, currants, almonds and parsley.
– Dessert: White and dark chocolate mousse with an intense chocolate brownie, fresh berries and toasted grains.

After dinner we will open the bar. Beer, wine and water can be bought for reasonable prices. ‘Rising by Setting’ will be preforming. first live and then as a DJ.

The price of this evening is 300- kr, half price for junior rowers. The cost includes welcome drinks, dinner and a copy of KVIK’s anniversary publication with a foreword by Copenhagen’s Mayor. Editors: Kvik’s very own Peter Budtz, Mikkel Sander and Jørgen Nielse.

Please sign up and make your payments no later than September 16. to KVIK’s arrangement account: 1551-7691440 or via. Mobile Pay at 50574590. Remember to write ‘jubilæumsfest’ and your member ID number on the payment.

Best Row Wishes,

The Party Committee