KVIKs 150 års fødselsdag - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Start tidspunkt: 22-09-2016 kl. 20:00

KVIKs 150 års fødselsdag

BELOW IN ENGLISH

Selvom der er stor fejring af KVIKs 150 års jubilæum d. 24/9 i form af reception kl. 11 og fest om aftenen skal vi ikke snyde os selv for at fejre KVIK på den dag vi plejer.

Så traditionen tro inviterer KVIK alle medlemmer på lagkage, kaffe og te torsdag den 22. september kl 20:00.

Det koster ikke noget at deltage, men af hensyn til indkøbene, bedes du melde dig til. Hvis nogen vil hjælpe med at købe kage, dække op eller brygge kaffe og the må man meget gerne markere dette ved tilmelding.

Vh

***********************************************

If you haven’t heard, KVIK is turning 150! This is cause for great celebration, and celebrate we will on Saturday the 24th September.

However, the actual date of KVIK’s beginning is September 22nd. This is a Thursday. And so following tradition, KVIK invites everyone on this day (Thursday 22nd September), to a little gathering with cake, coffee and tea.

It does not cost anything to attend on Thursday, but please sign up so we know how many to cater for. And if we can have some volunteers to help buy and transport the cake, help set tables and brew coffee and tea that would be lovely- please indicate what you can help with when signing up.