KVIK kursus korttursstyrmand - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Start tidspunkt: 21-10-2019 kl. 17:00

KVIK kursus korttursstyrmand

BELOW IN ENGLISH

Bliv korttursstyrmand og få flere ture på Øresund!
Nu er der igen mulighed for at blive uddannet korttursstyrmand i KVIK, så du på sikker vis kan føre båd og mandskab på tur langs kyst og havn inden for vores daglige rofarvand.

Kurset består af noget læsning (nyt godt materiale), en teoriaften og en praktisk prøve. Mikkel Sander og Kenneth vil hjælpe dig igennem teorien, mens Jørgen Lannov og Jan Stig Hansen står for de praktiske prøver, som skal gennemføres hurtigt efter teorien.

Krav for deltagelse er, at du i 2018-2019 har roet minimum 300 km, og at du har læst kursusmaterialet, hvortil du får link, når du har tilmeldt dig.

Undervisningen foregår mandag den 21.10.2019 kl. 17:00-22:00. Vi starter med undervisningen kl. 17.00, og når sulten melder sig, holder vi spisepause. Tilmeld dig kurset senest den 13.10.2019.
NB. kurset gennemføres kun såfremt der er minimum 10 tilmeldinger.

Med venlig hilsen,
Bestyrelsen (på vegne af Mikkel & Kenneth)

*****************************************************************

Become a ‘korttursstyrmand’ and help ensure more trips on Øresund!
This  October there’s a new chance to be trained as korttursstyrmand in KVIK which will provide you with the necessary skills to be the person responsible for a boat in Øresund. The theoretical and practical skills such as knots will be reviewed during the 5 hour class.
It is a requirement that you have rowed a minimum of 300 km in 2018-2019 you are also required to have read the course material (Please note that the material and the course is in Danish).

To be released as korttursstyrmand you will also need to take a practical test in addition to participating in the theoretical class. We’ll find suitable dates for the practical test after we’ve gone through the theory.

The theoretical class is held Monday, 21.10.2019 at 17:00-21:00 in KVIK. We start at 17:00 and at some point during the class we will take a break to eat.
Please register for the course no later than October 13. and please note that the course will only be held if a minimum of 10 people sign up.

Best regards,
The Board (on behalf of Mikkel and Kenneth)