KVIK-GYAS ”Dybt i havet” fest 21. maj / KVIK-GYAS “Deep in the sea” party May 21 - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Start tidspunkt: 21-05-2016 kl. 19:00

BELOW IN ENGLISH

I forbindelse med besøget fra den hollandske roklub GYAS i weekenden d. 20.-23. maj, holder KVIK og GYAS en stor fælles fest lørdag d. 21. maj kl. 19. Så kom og vær med til at skabe endnu en fantastisk fest i KVIK og giv vores hollandske gæster flere gode minder :-)

I samarbejde med vores hollandske gæster vil vi kokkerere den klassiske hollandsk/indonesisk ret Bami Goreng (fried noodles m.m.). Prisen for det lækre måltid er 50,-kr. som kan betales via MobilePay (50574590) eller kontant ved festens start. Tilmeldingsfrist torsdag d. 19. maj.

Efter denne kolonariske og kulturelle oplevelse forsætter festen under temaet ”Deep in the Sea”. Så kom endelig som din yndlingsfortolkning af dette tema. Temaet er bestemt af vores hollandske gæster, så gå ikke glip af mulighed for at finde ud af, hvad de mener med ”Deep in the Sea” :-)

Der vil som altid være åbent i KVIK-baren med mulighed for at købe i stort udvalg af øl, vin og drinks. Det er dog også i orden at medbring sine egne drikkevarer til denne fest.

Dette bliver uden tvivl endnu en uforglemmelig KVIK-fest, så gå ikke glip af den 😉

PS: Vi har som altid brug for en lille blid og hjælpende hånd, så tilmeld jer gerne nogle af nedenstående tjanser:
1. Indkøb af mad
2. Madlavning med vores hollandske gæster
3. Gøre borde klar
4. Ryde af borde og vaske op
5. Barvagt
6. Oprydning lørdag aften
7. Kort oprydningstjek søndag

*******************************************************
KVIK-GYAS “Deep in the sea” party May 21

During the visit of the Dutch rowing club GYAS in the weekend May 20 – 23, KVIK and GYAS will arrange a big joint party on Saturday May 21 at 7pm. So come and join us in creating yet another great party in KVIK and help us give our Dutch guests even more good memories :-)

In cooperation with our Dutch guests we will cook classic Dutch / Indonesian food in the form of Bami (fried noodles, etc.). The price of this delicious meal is 50kr, which can be paid via MobilePay (50574590) or cash at start of the party. Registration deadline id Thursday May 19.

After this culinary and cultural experience the party continues under the theme “Deep in the Sea”. So come as your favorite “deep in the sea” creature :-) The theme is determined by our Dutch guests, so do not miss the opportunity to find out what they mean by “Deep in the Sea” :-)

There will as always be open in KVIK-bar with the possibility of buying a large selection of beers, wines and drinks. However, it is also okay to bring your own drinks at this party.

This will undoubtedly be yet another unforgettable KVIK-fest, so do not miss it 😉

PS: As always, we need a little gentle helping hand, so sign please sign of for helping with one of the following:
1. Buying the food
2. Cooking with our Dutch guests