KVIK fylder 149 år - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Start tidspunkt: 22-09-2015 kl. 20:00

KVIK fylder 149 år

BELOW IN ENGLISH

Kom, og vær med til at fejre KVIKs fødseldag.

Tirsdag den 22. september kl 20:00 byder KVIK alle medlemmer på lagkage, kaffe og te.

Det koster ikke noget at deltage, men af hensyn til indkøbene, bedes du melde dig til.

Der vil samtidig være mulighed for at drøfte sæsonens aktiviteter og høre nyt om fejringen af den runde fødselsdag til næste år.

Da fødselsdagen i år ligger en tirsdag, vil der denne tirsdag være mulighed for, at andre end ungdomsroerne kan ro. For at undgå trængsel på bådebroen, dog først efter 17:45.

Vh

**************************************

Come and join us to celebrate KVIK’s birthday

Tuesday, 22 September at 20:00 all KVIK members are invited for cake, coffee, and tea.

It is free to join, but to be able to plan, please sign up.

There will also be an opportunity to discuss the season’s activities and hear news about the celebration of the big birthday party next year.

As KVIK’s birthday this year is a Tuesday, it will be possible for others than youth rowers to row. To avoid overcrowding on the landing bridge though first after 17:45.

Kind regards and looking forward to seeing you
KVIK’s board of members

It is only possible for members of the rowing club to sign up for this event.